Hevoset

Mukavista koulutetusta hevosistamme löytyy sopiva ratsu niin lapsille kuin aikuisillekin. (Sivujen päivitys kesken, jonka vuoksi osa hevosesittelyistä puuttuu, pahoittelemme!)

Asiakashevoset

Islanninhevoset
Varda
Erró
Baldur
Bjarki
Tilberi
Haamar


Muut hevoset
Rikoleena
Renki

Islanninhevoset

Varda Frá Hlidarbergi

Varda on 1994 syntynyt tamma. Se tuli Suomeen elokuussa -04. Sillä on varma töltti ja kivat pehmeät liikkeet. Kuuliainen ratsu kaikentasoisille. Opetusmestari.


Erró Frá Hlidarbergi

Erró on 1999 syntynyt ruuna, joka tuli islannista suomeen maaliskuussa 2007. Se on pehmeäliikkeinen ratsu, joka on nallekarhumaisella olemuksellaan hurmannut itselleen jo paljon faneja.


Baldur Frá Furuvatni

suom. "rohkea"
e. Kvika frá Ejstrub
i. Hástígur frá Brekkufelli
Baldur on vuonna 2003 Talli Furuvatnilla syntynyt islanninhevosruuna. Hieman varsamainen sählä luonteeltaan, reipas ja kevyt ratsastaa.


Bjarki frá Furuvatni

suom. "pieni karhu"
e. Harpa frá Ásatúni
i. Koldimmur frá Alfs
Kesällä 2010 Talli Furuvatnilla syntynyt tummanpunaruunikko islanninhevosruuna. Peruskoulutettu ratsuksi ja ajolle. Tuntikäytössä vetohevosena, kokeneilla asiakkailla ja talutustunneilla. Nöyrä ja pehmeäliikkeinen hurmuri.

Tilberi Tjaldari

suom. "haamu tölttääjä"
e. Litla-Katla Fra Ørting
i. Kórall från Mörtö
Tilberi on kesällä 2005 Talli Furuvatnilla syntynyt islanninhevosruuna. Peruskoulutettu ratsuksi ja ajolle. Kiltti ja osaava, mutta vaatii ratsastajalta tarkkuutta apujen käytössä. Pienestä koostaan huolimatta isoliikkeinen ratsu.

Barði-Hamar Frá Uppsölum

suom. "Moukarimies"
e. Eldri-Ljóska Frá Uppsölum
i. Fengur Frá Garði
Islannissa 1994 syntynyt voikko islanninhevosruuna. Herkkä nelikäyntihevonen, joka tarkkailee ratsastajaa ja ympäristöään keskimääräistä enemmän. Helppo ja nöyrä ratsastaa, mutta säpsyilee välillä. Taluttajan kanssa toimii hyvin myös aloittelijoilla. Leikkisä touhuturpa. Omistaa Tiina Sulkula. Haamar tekee myös tuntitöitä.


Muut hevoset

Rikoleena

Vuonna 2010 syntynyt sympaattinen, mutta aika säpäkkä eestinhevostamma. Peruskoulutettu. Tekee satunnaisesti tuntitöitä kokeneilla ratsastajilla, sekä talutustunneilla ja toimii välillä vetohevosena maastoissa.

Jorken Renki

Renki on 2005 syntynyt länkkärikoulutettu suomenhevosruuna, jonka omistaa Teija ja Vaakanaisten perhe puoliksi. Sen on tarkoitus tulla kevään aikana tuntikäyttöön.


Yksityiset hevoset (ei tuntikäytössä)

Nansukka (Nasu)

2009 syntynyt suokkitamma. om. Henna Mäkinen

Stockton`s Fast Pacer

Stockton`s Fast Pacer eli tuttavallisemmin Papu on islanninhevosen ja curlyn risteytys. Papu on neljävuotias ruuna, josta tulee tuntihevonen kunhan se koulutetaan.

Kuva Petrus Lesonen.

Manors Hamilton (Masi)

Masi on 2005 syntynyt newforest ruuna. Omistaja Siina Huisman.

Isla

Isla on 2014 syntynyt risteytysponitammavarsa. Omistaja Henna Mäkinen.

Kuva Petrus Lesonen.

Tinna frá Välimäki

Tinna on 2009 syntynyt islanninhevostamma, joka on kantavana orista Hvirfill frá Hofsósi eli tuttavallisemmin Ville. Omistaja Therese Huisman.