Hevoset

Mukavista koulutetusta hevosistamme löytyy sopiva ratsu niin lapsille kuin aikuisillekin. Asikaskäytössä olevien hevosten lisäksi tallilla on vaihtelevasti yksityishevosia jotka ei ole tuntikäytössä

Asiakashevoset

Islanninhevoset
Varda
Baldur
Bjarki
Tilberi
Haamar
Islanninhevoset

Varda Frá Hlidarbergi

Varda on 1994 syntynyt tamma. Se tuli Suomeen elokuussa -04. Sillä on varma töltti ja kivat pehmeät liikkeet. Kuuliainen ratsu kaikentasoisille. Opetusmestari.


Baldur Frá Furuvatni

suom. "rohkea"
e. Kvika frá Ejstrub
i. Hástígur frá Brekkufelli

Baldur on vuonna 2003 Talli Furuvatnilla syntynyt islanninhevosruuna. Hieman varsamainen sählä luonteeltaan, reipas ja kevyt ratsastaa.


Bjarki frá Furuvatni

suom. "pieni karhu"
e. Harpa frá Ásatúni
i. Koldimmur frá Alfs

Kesällä 2010 Talli Furuvatnilla syntynyt tummanpunaruunikko islanninhevosruuna. Peruskoulutettu ratsuksi ja ajolle. Nöyrä ja pehmeäliikkeinen hurmuri.

Tilberi Tjaldari

suom. "haamu tölttääjä"
e. Litla-Katla Fra Ørting
i. Kórall från Mörtö

Tilberi on kesällä 2005 Talli Furuvatnilla syntynyt islanninhevosruuna. Peruskoulutettu ratsuksi ja ajolle. Kiltti ja osaava, mutta vaatii ratsastajalta tarkkuutta apujen käytössä. Pienestä koostaan huolimatta isoliikkeinen ratsu.

Barði-Hamar Frá Uppsölum

suom. "Moukarimies"
e. Eldri-Ljóska Frá Uppsölum
i. Fengur Frá Garði

Islannissa 1994 syntynyt voikko islanninhevosruuna. Herkkä nelikäyntihevonen, joka tarkkailee ratsastajaa ja ympäristöään keskimääräistä enemmän. Helppo ja nöyrä ratsastaa, mutta säpsyilee välillä. Taluttajan kanssa toimii hyvin myös aloittelijoilla. Leikkisä touhuturpa. Omistaa Tiina Sulkula. Haamar tekee myös tuntitöitä.


Muut hevoset

Stockton`s Fast Pacer

Stockton`s Fast Pacer eli tuttavallisemmin Papu on islanninhevosen ja curlyn risteytys. Se on 2013 syntynyt ruuna, joka toimii lähinnä vetohevosena, sekä tekee välillä tuntitöitä kokeneemmilla ratsastajilla ja talutustunneilla. Kooltaan se on vähän isompi kuin issikat, mutta taitaa myös töltin ja passin. Luonteeltaan se on ystävällinen ja rohkea, sekä hyvin leikkisä ja touhukas.

Kuva Petrus Lesonen.

Rikoleena

Vuonna 2010 syntynyt sympaattinen, mutta aika säpäkkä eestinhevostamma. Peruskoulutettu. Tekee satunnaisesti tuntitöitä kokeneilla ratsastajilla, sekä talutustunneilla.

Trilla (Targa) frá Furuvatni

e. Tinna frá Välimäki
i. Hvirfill frá Hofsósi

Targa on mustanvoikko 2017 talli Furuvatnilla syntynyt upean rohkean luonteen omaava islanninhevostammavarsa.


Nansukka (Nasu)

2009 syntynyt suokkitamma. om. Henna Mäkinen. Ei tuntikäytössä. Ylläpidossa Silja Lehtosella

Isla

Isla on 2014 syntynyt risteytysponitamma. Ratsukoulutuksessa. Ei tuntikäytössä. Omistaja Henna Mäkinen.

Kuva Petrus Lesonen.